5 dolog, amire otthonfelújítás közben mindig figyelni kell

családi ház generálkivitelezés

Családi ház generálkivitelezés

A legtöbben, ameddig csak lehet, tartózkodnak attól, hogy belevessék magukat teljes lendülettel egy olyan kihívásba, amilyen például az otthonfelújítás. Tény, hogy igen sok kihívással együtt járó feladatról van szó, de sohasem éri meg halogatni, mert úgy csak tovább gyűlnek a gondok, amik végül a legrosszabbkor fognak ránk szakadni. Gondolj erre egy teljesen átlagos projektként és kezeld is úgy! Első körben vedd figyelembe, hogy mikkel kell szembenézz, majd a mérlegelés után jöhet a kivitelezés.

De haladjunk sorban! A leginkább meghatározó az elképzelések felvázolása, tehát a pontos tervezés. Amint ez megvan, a második pont a költségvetés összeállítása. Bár ez menet közben még változhat, de iránymutatónak mindenképpen megteszi. Harmadik feladat eldönteni, hogy kiket vonsz be a munkába. Egy lakás persze más, de egy családi ház generálkivitelezésénél jó, ha profi szakemberhez fordulsz. Negyedik, az esetlegesen szükséges engedélyek beszerzése.

Végül pedig nem marad más hátra, mint a minőségellenőrzés az átvétel előtt. Nem szabad elfelejteni, ha mindezeket saját kezedbe akarod venni, akkor sok időd fog erre elmenni, valamint rengeteg utánajárással, esetenként stresszel kell számolnod. Bízz meg inkább egy profi generálkivitelező csapatot, amilyen a New Age Properties, majd pedig dőlj hátra és hagyd, hogy a problémák megoldódjanak! A képzett és sok területen jártas szakemberek, az engedélyek beszerzésétől a kulcsrakész állapotig, minden tennivalót elvégeznek. Ilyen formában csak egyetlen szerződést kell kötnöd.

Ez tartalmazza a tételes árakat, továbbá garanciát ad. A költségek csak olyan esetben módosulnak, ha valami pluszra lesz szükség, ami eredetileg nem volt bekalkulálva az árba. Felesleges attól tartanod, hogy valamelyik alvállalkozó felszívódik az előleggel, mert a bejegyzett cég bármikor utol- és számonkérhető. Erre viszont nem lesz szükség a profizmus miatt. A teljes folyamatot végigkövetheted személyesen vagy online formában, ahogy inkább megfelel ez számodra. Végül pedig csak annyi a dolgod, hogy belépj a teljesen felújított otthonodba és élvezd annak minden kényelmét.

További bejegyzések