A dohányzásról leszoktatás pozitív példája

Túl sokszor próbált már leszokni a dohányzásról, de még egyetlen olyan módszerrel sem találkozott, ami valóban segít? Akkor érdemes megismernie a dohányzás leszoktatás biorezonanciával történő folyamatát, aminek során a páciens semmiféle fájdalmat, kellemetlenséget nem érez, ugyanis non-invazív eljárásról beszélünk. A kezelés során, pántokon keresztül lesz a gépekez kapcsolva a páciens, aztán csak meg kell várni a megfelelő bioinformációt.

dohanyzas leszoktatas biorezonanciavalAz elektromágneses rezgéseken alapuló kezelés egyre ismertebbé válik, ugyanis az emberek kezdik előnyben részesíteni az alternatív módszereket, a gyógyszerekkel szemben. Ez teljesen érthető is, mivel a sok gyógyszer egy idő után többet árt, mint használ. Ezt csak az tudja igazán, aki már szenvedett különböző mellékhatásoktól. A dohányzás leszoktatás biorezonanciával nem jár mellékhatásokkal, tehát bátran kipróbálhatja a siker érdekében. Az Egészségkapu Gyógycentrumban szeretettel várunk mindenkit, aki egészségesebben akar élni!

Jelentkezzen be egy vizsgálatra és szabaduljon meg a nikotinfüggőségtől! A dohányzásról leszoktatás napja előtt fontos néhány „házi feladatot” is elvégezni. Ilyen például, hogy mindenhonnan tüntesse el a dohányzásra emlékeztető dolgokat, valamint rendezze át azt a helyet, ahol cigarettázni szokott! Semmiképpen nem szabad azt az érzést kelteni, hogy itt bizony a dohányzás kerül előtérbe! Azzal, hogy átrendezi azt a sarkot, az agya nem fog azonnal arra asszociálni, hogy vegyen elő egy szál cigarettát.

Amennyiben a családja is dohányzik, kérje meg őket, hogy ne Ön előtt gyújtsanak rá és ne is kínálják meg! Ez nagyon fontos, hiszen a támogatás kulcsfontosságú, a jó úton haladás érdekében. A dohányzásról leszoktatás sikere azon is múlik, hogy mennyire határozott a páciens. Döntse el, hogy egyszer és mindenkorra véget vet ennek a káros szokásnak, majd buzdítsa ugyanerre a környezetében élőket is! Ha látják, hogy Önnek sikerült, sokkal nagyobb eséllyel kezdenek neki ők is a folyamatnak, hiszen sokat számít az előttük álló pozitív példa.

További bejegyzések