A Kömmerling ablak jól mutat az új lakásban

A nyílászárók kiválasztása az új lakásba fontos lépés. Nem szabad elhamarkodni a döntést, hiszen ezeket a szerkezeteket hosszú évtizedekig használjuk, ezért mind funkciójukat, mind pedig kinézetüket tekintve meg kell feleljenek az elvárásoknak.

Kommerling ablakA Kömmerling ablak designja elegáns, ugyanakkor modern, ezért kiválóan illik az új lakások hangulatához. Minőségét tekintve sem lehet kifogásunk ellen, ugyanis a német precizitás fedezhető fel a jellemzőbb tulajdonságai között. Jól záródó, kiváló hő és hangszigetelő, erős, stabil szerkezet a Kömmerling ablak.

Több típusa is megtalálható a szaküzletekben. Két, illetve három réteg üveg, valamint öt-hat légkamrás műanyag profil felhasználásával készülnek ezek a konstrukciók. A gumitömítés továbbfokozza a szigetelő képességét, a vasalatnak pedig a stabilitásban van szerepe.

Ellenáll a mechanikai hatásokkal szemben, éppen úgy, mint az időjárási tényezőknek. Nem tesz kárt a Kömmerling ablak kereteiben sem az erős UV sugárzás, sem a párás levegő, nem vetemedik és nem is korhad.

További bejegyzések