A fogpótlás több lépésből áll

fogpótlás

fogpótlás

Sajnos az időt nem lehet visszafordítani, illetve az ember sem lesz fiatalabb. A fogak is egyre csak gyengülnek, aminek a következtében kiesnek, esetleg letörnek. Annak érdekében, hogy a fogpótlás a lehető leghatékonyabban valósuljon meg.

Egészen pontosan implantátumokat használnak, amelyeket megfelelő szakértelemmel rögzítenek az ínyekben. Természetesen egyáltalán nem kell tartania a fájdalomtól, hiszen a fogászati szakértők mindig a megfelelő mennyiségű érzéstelenítőt adják a páciensnek. Ezáltal a fogpótlás minden gond nélkül megvalósulhat, ráadásul még csak fájni sem fog. Érdemes utánajárni, hogy egészen pontosan milyen lépésekből állnak ezek a folyamatok, valamint mennyi időt fog igénybe venni az egész művelet.

Nos, azt tudnia kell, hogy míg az egyszerű fogtömés akár félóra alatt is megvan, a fogpótlás valamennyivel bonyolultabb folyamat. Ajánlott olyan rendelőbe menni, amit szakorvos javasol, esetleg referenciával rendelkezik. Így hamarosan újra magabiztosan mosolyoghat és nem lesz többé gondja a fogsorával.

További bejegyzések