A fonyódi szállás az igazi kutyaparadicsom

fonyódi szállás

fonyódi szállás

A Fonyódon található kutyás strandot éves szinten több száz ebtulajdonos keresi fel azzal a céllal, hogy zavartalanul tölthessen el pár napot vagy hetet a szeretett négylábújával. A tökéletes nyaraláshoz az a fonyódi szállás járul hozzá, amelyikről a sunsetresort.hu oldalon lehet megtalálni minden fontos információt.

Az apartmanháztól alig 15 percre helyezkedik el a kutyusok földi paradicsomának is titulált strand. A fonyódi szállás mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a vendégek és a kis kedvenceik is jól érezzék magukat. A Sunset Resort szeretettel fogadja a kis, közepes és nagy kutyusokat. A vendégeknek pedig lehetőségük van foglaláskor jelezni, hogy a házi kedvencükkel érkeznek és lefoglalni a különleges kutyás bekészítéseinket is.

Természetesen a fonyódi szállás tökéletesen beválik nagyobb családoknak, pároknak, egyedülállóknak, baráti társaságoknak, cégeknek és szinte mindenkinek, aki a Balatonnál szeretne egy kicsit kikapcsolódni. A fonyódi szállás esetében elfelejthető az unalom, hiszen a kertben minigolf pálya, petanque és sütögetésre alkalmas hely is megtalálható.

További bejegyzések