A hajbeültetés ár pillanatnyilag kifogástalan

hajbeültetés ár

hajbeültetés ár

A kapcsolattartásban kifejezetten sokat segít az internet, ugyanis e-mail-ben még arról is tájékoztatást lehet kérni, hogy mennyibe kerül egy bizonyos szolgáltatás. A hajbeültetés ár meghatározása egyáltalán nem annyira egyszerű, mint azt sokan gondolják. Habár a hajbeultetes.biz weboldalon találhatunk egy táblázatot arról, hogy a különféle eljárási módok mennyibe kerülnek, de ezt mégsem szabad árajánlatként értelmezni.

A hajbeültetés ár megállapítása során az orvos elsősorban azt méri fel, hogy a páciensnek mennyi hajhagymára van szüksége. A vizsgálat előtt beszélgetésre kerül sor és ekkor az érintett megoszthatja az elképzeléseit, hogy milyen hajkoronát szeretne. A végső hajbeültetés ár, amit Önnek fizetnie kell, a korábban említett táblázatban lévő összegektől eltérhet.

Viszont, ha a pontos összeg érdekli, akkor mindenképpen kérjen időpontot személyes konzultációra, ami 9000 Forintba kerül! Ezt az összeget megéri kifizetni, mert akkor már egy lépéssel közelebb került a lenyűgöző új hajzatához és ezen alkalommal a hajbeültetés ár szintén kiderül.

További bejegyzések