Finn szauna több személy számára

Finn szauna

Már régen is világszerte ismert volt a különféle izzasztófürdők használata és ezek jótékony hatásai. Eredetileg tisztálkodásra és melegedésre lett kitalálva, de később betegápolásra is felhasználták.

A hagyományos szauna egy, két embernek alkalmas, ezzel szemben a finn szauna, már jóval nagyobb társaságnak készült, egyszerre többen is használhatják, és kiváló közösségi élményt nyújthat. Ennek a berendezésnek hosszabb idő és nagyobb energia szükséges a kifűtéshez.

A szaunák élettani hatása igen sokféle, serkenti a vérkeringést, erősíti az immunrendszert, méregtelenít, és egyben fogyaszt is. A www.szauna.hu weboldalon kiválaszthatja Ön is azt a finn szauna modellt, amely csak azért van, hogy kiszolgálja igényeit.

Az oldalon megrendelhető finn szaunák 6 kW-os teljesítményű kályhákkal vannak felszerelve, amelyet képes kiszolgálni a magyar háztartásokban leginkább elterjedt 1 fázisú 230 V-os hálózat is. A finn szaunák összeszerelése nem nagy dolog, azonban több időre és ügyességre van szükség, ezért általában a szolgáltató emberei végzik a munkát.

További bejegyzések