Segít a problémákon a jóslás Tarot kártyából

Tarot kártya

Tarot kártya

A jóslásnak számtalan módja ismert, de talán a legtöbben a Tarot kártyáról hallottak. Rengeteg tévhit terjeng, hogy a jóslás Tarot kártyából miként lehetséges, ha egyáltalán lehet az ilyesmit. A pakli összesen 78 lapból áll, ami 22 és 56 lapos részre osztódik. Ezek a lapok a Kis és Nagy arkánumot foglalják magukba.

Tarot kártya
Tarot kártya

Aki szeretné felfedni, hogy mi okozza a zavart az életében vagy mire számíthat a sorstól a közeljövőben, annak a kártyalapok pontos útmutatást adhatnak. A mi dolgunk csupán annyi, hogy megfelelően értelmezzük ezeket a képi üzeneteket.

A jóslás Tarot kártyából tehát úgy történik, hogy meg kell találni a kihúzott kártyalapok közötti összefüggéseket és így már egyszerűebben ki lehet találni, hogy ezek a szimbólumok pontosan mire utalhatnak az adott életterülettel kapcsolatban. A jóslás Tarot kártyából kiváló útmutatás az önmegismeréshez.

Viszont csak olyan éljen ezzel a lehetőséggel, aki nem fél szembenézni önmagával, mivel a kártyalapok olyan dolgokat is feltárhatnak, amelyekkel nem szeretnénk szembesülni.

További bejegyzések