Tegyük próbára a keményfedeles bőrönd képességeit!

keményfedeles bőrönd

Keményfedeles bőrönd

Lassan véget ér a hideg időszak, ami kifejezetten kedvez azon személyeknek, akik szeretnek a tavaszi, nyári szezonban kirándulni. Amennyiben mi is örömmel fedeznénk fel a világ bizonyos részeit, akkor érdemes kiválasztani a megfelelő helyszínt és kiváló kiegészítőket erre a célra. A keményfedeles bőrönd minden bizonnyal megfelel az elvárásainknak.

A prémiumkategóriás termékek kifejezetten a tartósság jegyében születtek meg, aminek köszönhetően nagyon ellenállóak. Az ellenállást az ultra könnyű, polycarbonate és ABS anyagok keveréke adja. A keményfedeles bőrönd rendkívül könnyen mozgatható. 4 darab kerekének hála jól gurul a sima felületeken. 360 fokban elfordulnak, így nincs olyan hirtelen irányváltás, ami gondot jelentene a mozgatás szempontjából.

A kényelmes fogást nyújtó húzóka fixálható és egyetlen gombnyomással kimozdítható a helyéről. A keményfedeles bőrönd TSA számzárral van ellátva. A gyártó 5 év garanciát vállal, ami már önmagában jól jelzi, hogy valódi értéket képvisel a March márkanév. Már csak annyi a dolgunk, hogy próbára tegyük.

További bejegyzések