A kártyák közösségépítő ereje

A hétvégi családi programok elmaradhatatlan részét képezik azok a társas- és kártyajátékok, amelyekkel a szülők és a gyermekek ugyanolyan izgalommal tudnak játszani. A családtagok lelkesedése a játék iránt még szorosabb kapcsolatot alakít ki közöttük. A manapság kapható kártyák változatossága árnyalja azt, hogy melyik család milyen típusú játékban érzi a legjobban magát.

kartyakEgyesek jobban kedvelik az erőfitogtató kártyajátékokat, mint a televízióból ismert kedves rajzfilmhősök lapjait, mások az egymásra építő logikai fejlesztő játékokat játsszák szívesebben.

Ugyanakkor, a klasszikus játékok segítségével elérhető az is, hogy olyan családtag is részt vegyen a közös játszmában, aki általában kihúzza magát a mulatság alól.

Az egyszerű állatfigurás vagy gyümölcsös kártyák vibráló színei a legkisebbek figyelmét is azonnal felkelti és örömmel tanulnak bele az új játékokba ők is. Így a családi hétvégék felejthetetlen emlékké növik ki magukat és ezáltal a vágy is növekedik mindnyájunkban, hogy újra meg újra megismételhessék azt és átélhessék a közös boldogság élményét.

További bejegyzések