A maca gyökér port a sportolók ajánlják

maca gyökér por

maca gyökér por

Dél-Amerika fennsíkjain rengeteg ehető és felettébb egészséges növényre bukkanhatunk. Ebbe a kategóriába tartozik a maca gyökér por, ami édes, aromás ízével a reggelizők egyik kedvence.

Bizonyára többször megfogadtad, hogy hétfőtől jobban fogsz vigyázni az alakodra, ami talán turmixokkal vagy cukormentes joghurtokkal akartál elérni. Igen ám, de a cukor olyan adalékanyag, amihez nagyon hozzá vagyunk szokva, így roppant nehéz olyan ételeket fogyasztani, amiben nem köszön vissza az annyira ismert aroma. Itt jön képbe a maca növény, aminek a gyökere akár édesítőszer is lehet, főleg a reggelihez. A por nagyon kellemes aromával ajándékozza meg az egészséges turmixokat, így biztosan Te is jóízűen fogod elfogyasztani.

A por nemcsak finom, hanem sok fehérjét és a rostot tartalmaz, tehát nem hizlal, valamint az emésztésben is segít. Külön érdekesség, hogy a sportolók nagyon szokták szeretni, tehát még biztosabb, hogy nem hizlal. Ha szeretnél továbbra is jóízűen falatozni, akkor jöhet a maca gyökér por!

További bejegyzések