Elengedhetetlen a megfelelő horgász ruházat

horgász ruházat

horgász ruházat

A horgászat egyszerre lehet egy megnyugtató hobbi, egy kihívásokkal teli sport és egy jövedelmező munka. Természetesen egyiket sem lehet megfelelő módon végezni felszerelés nélkül. Nem csupán a jó bot és csali fontos, hanem a horgász ruházat is. Érdemes még az első horgászás előtt beszerezni azt a nadrágot, felsőt és lábbelit, amiben kényelmesen érzi magát az ember és mindig tökéletesen el tudja végezni majd a feladatát.
Sokaknál a horgász ruházat egyet jelent a terepmintás kiegészítőkkel és ruhadarabokkal. A horgászat hobbi és sport jellegű is lehet, amit szintén érdemes figyelembe venni a ruházat kiválasztása során. Ha például nadrágokról, mellényekről vagy épp dzsekikről van szó, akkor fontos lehet, hogy a lehető legtöbb zseb rendelkezésre álljon.

Mivel a horgász ugye mindig egy tó vagy vízfolyam partján kell legyen, a víz elleni védelemre is gondolni kell a horgász ruházat kiválasztásakor. Miért? Mert ugye a lábakat szárazon és melegen kell tartani, ellenkező esetben igen gyorsan kellemetlenné válik a halászás.

További bejegyzések