A márvány bevonatos edénykészlettel energiát is spórolhatunk

márvány bevonatos edénykészlet

márvány bevonatos edénykészlet

A Berlinger Haus márkanév nem ismeretlen azok előtt, akik otthonosan mozognak a konyhában, legyen szó a profi séfekről vagy a nagycsaládos háziasszonyokról. A német brand időről-időre megörvendezteti a rajongóit egy-egy edénykülönlegességgel, természetesen a felsőkategóriás színvonal jegyében. A kialakításában exkluzív márvány bevonatos edénykészlet remek példa erre.

A Rose Gold Metallic Line márvány bevonatos edénykészlet darabjai forgácsolt alumíniumból készültek és ahogy azt már megszokhattuk a márka egyéb produktumainak az esetében, többrétegű bevonattal rendelkeznek. Ez az utóbbi jellegzetességük előre borítékolja a hosszú, örömteli felhasználásukat.

A márvány bevonatos edénykészlet darabjai sokoldalúan felhasználhatóak és nemcsak a gáz-, illetve elektromos tűzhelyen főzhetünk azokban, de a kerámialapos vagy az indukciós berendezéseken is. A márvány bevonatos edénykészlettel gyorsabban készülnek el a finom fogások, így tulajdonképpen nemcsak időt, de energiát is megspórolhatunk, ami a hó végi számláknak is kedvez.

További bejegyzések