Fogkefe fej modern kialakításban

fogkefe fej

fogkefe fej

A szép mosolynak ára van! Ám ez az ár könnyen megfizethető, főleg ha kellő figyelmet szentelünk a szájhigiéniára. A rendszeres fogmosás mellett, a fogkefe fej időnkénti cseréje is roppant fontos. Ha nem szeretnénk a véletlenre bízni a fogaink épségét, ajánlatos beinvesztálni egy innovatív ultrahangos fogkefébe.

Persze ezeknek az egységeknek is a fejét szükséges cserélni bizonyos gyakorisággal. A fogkefe fej hatékony cseréjéhez az kell, hogy pontosan tudjuk, milyen modell passzol a készülékhez. A piacon jelenleg az Emmi-dent számít az egyik legnépszerűbb márkákának. A szóban forgó fogkefe fejek új kialakítású sörtékkel vannak ellátva, a még hatékonyabb felhasználás jegyében.

A hosszabb sörtéknek köszönhetően, nem marad szennyeződés a fogak között, az ultrahangos hatásnak hála pedig a szájüregben lévő baktériumok is elpusztulnak, az esetleges gyulladás pedig csökken. A kínálat elelemi között egyébként nem nehéz választani, de ha tanácstalanok vagyunk, kérjük bizalommal a Patikatárs munkatársainak a segítségét!

További bejegyzések