Füstelvezető Almeva csőház

Almeva

Almeva

A téli időszakban mindig komoly kérdéseket vet fel a fűtés. A megfelelő tüzelőrendszer kialakítása több elemből épül fel, amelyek közül egyik sem elhanyagolható és mindegyik legalább annyira fontos. Hiába ugyanis a nagy fűtőteljesítmény, ha az égéstermékek elvezetése problémákba ütközik. Ezen szempontból az Almeva kerülhet a figyelem középpontjába.

Ez egy olyan speciális rendszer, ami hajlékony, flexibilis PPH műanyag csövekből épül fel. A kialakítás nagyon ellenálló a hővel szemben, de nem alkalmazható olyan helyzetekben, amikor az eltávozó égéshő magasabb 120 Celsius foknál. Az Almeva alapanyagok felhasználása szintén kizárt akkor, ha magas a koromégés kockázata.

Az elemek EPDM gumi töltéssel vannak ellátva. Nagyon könnyedén összeállíthatóak. Elsősorban beltéri rendszerekhez, aknák bélelésére fejlesztették ki. A nedves üzemmódot szintén könnyen viseli. Ha szeretnénk még ennél is többet megtudni az Almeva nyújtotta előnyökről, akkor a komfortszerelvenyshop.hu oldalon módunkban áll széleskörűen tájékozódni és megvásárolni az alkatrészeket.

További bejegyzések