A márvány bevonatú serpenyő az új konyhai őrület

Márvány bevonatos serpenyő

Márvány bevonatos serpenyő

Új őrület hódít a konyhai eszközök terén. Egyre több olyan márvány bevonatos serpenyő jelenik meg a hagyományos darabok között, ami nemcsak a kinézetével, hanem az eltöltendő funkcióival is kitűnik a tömegből.

Ami talán a legjobb, hogy mindig tapadásmentes és zsírok nélkül is használható főzésre. Hogyha élvezni akarjuk benne az ételek ízét, akkor elég egy kicsi olívaolajt hozzáadni, mivel nem ragad le benne semmi.

A takarítása is sokkal egyszerűbbé válik, egy kis meleg vízzel, megfelelő mosószerrel és máris el tudjuk öblíteni a serpenyőt. Ezután a felületén nem fog megtapadni a szennyeződés, így akár szárazra is törölhetjük. Érdemes figyelni erre a márvány felületre, mivel a késekkel, villákkal megsérthetjük.

Ha az ételt meg akarjuk keverni, akkor használjunk fakanalakat, hogy ne menjen tönkre a termék. A márvány bevonatú serpenyő akkor jó, ha nem szeretünk főzni, ha gyorsan akarjuk letudni ezt a napi teendőt vagy gyermekek is tartózkodnak otthon. Használata nemcsak praktikus, hanem egészséges is.

További bejegyzések