A méhpempő babavárás esetén is ajánlott

méhpempő babavárás

méhpempő babavárás

Ezt a fantasztikus természetes anyagot nem csupán teherbeesés előtt érdemes fogyasztani. A méhpempő babavárás alatt is rengeteget segíthet az anyai testnek. Magzatvédő hatása miatt különösen fontos bevinni a szervezetbe a terhesség első 3 hónapjában.

Az utolsó 2 hónapban javasolt elhagyni, majd szülés után újra folytatni a szedését. A pozitív tulajdonságai közé tartozik az is, hogy fokozza a tej termelődését és feltölti a baba szervezetét fontos ásványi anyagokkal. A várandós hölgyeknek napi 1 g bevitele ajánlott éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt. A méhpempő babavárás esetén azért is remek választás, mert a B-vitaminok összes típusát tartalmazza, szóval az idegrendszerre kimondottan jó hatással van.

Jelentős mértékben javítja a koncentráció és a stressztűrő képességet. Sokféle formában vásárolható meg, viszont a kiszárított vagy bekapszulázott helyett jobb, ha a bio változatot részesíti előnyben, hiszen a hatásfoka jóval magasabb. A méhpempő babavárás idején jó közérzetet biztosít a leendő anyukának.

További bejegyzések