Te hallottál már erről a stress elleni módszerről?

medicalpiercing

medicalpiercing

A Medical Piercing egészségügyi piercingek behelyezésével foglalkozik, amik hozzájárulhatnak a szervezet harmonikus működésének megteremtéséhez. Kattints a www.medicalpiercing.hu linkre még több részletért! Manapság a stressz, mint számos betegség és kóros állapot kiváltója, igen nehezen kezelhető jelenség az emberek többségének az életében.

A hagyományos orvoslás által ilyenkor felírásra kerülő gyógyszerek ugyan meghozzák a kívánt eredményt, számos esetben szerencsésebb alternatív gyógymóddal is próbálkozni a tünetek enyhítésére. Az Ősi Kínai orvoslás által alkalmazott akupunktúrás módszerek sok esetben kiegészítő terápiaként segítenek a panaszok enyhítésében.

Az egészségügyi piercingek használata ezen módszeren alapszik, a Medical Piercingnél rendkívül eredményesen alkalmazzák migrénes fejfájás és különböző pszichoszomatikus betegségek, függőségek kezelésére. A Shenmen piercing beszúrásával a bolygó ideg stimulálása az egész szervezetre pozitívan hat, különösen a vegetatív idegrendszerre gyakorolt hatása által érhető el a nyugodt, relaxált állapot.

A Shenmen pont ingerlése nyugtató hatással bír az egész szervezetre, ezáltal jelentősen csökkentheti a szorongást és a depressziót. A pulzuscsökkentő hatásának köszönhetően a pánikrohamok esetén tapasztalható negatív tünetek is jelentősen csökkenhetnek. A srtessz sokszor okoz álmatlanságot, alvászavart, ami az esetek többségében nehezen kezelhető tünetegyüttes.

A Shenmen piercing erre a problémára is hatékony megoldás lehet, mivel a shenmen pont ingerlésével elért nyugodt, relaxált állapot elősegíti az alvás minőségének javulását, csökkenti az alvászavarokat. A nikotinfüggőség kialakulása is sokszor írható a stressz számlájára, amit bizonyos esetekben nagyon nehéz eredményesen kezelni.

A Shenmen piercing behelyezésével a szorongás csökkentő pont folyamatos ingerlése nyugtatja az elmét, ami a nikotinéhségre lehet pozitív hatással. A shenmen pont tehát, amely energetikailag egy kifejezetten aktív pont, rendkívül nagy szerepet játszik a szervezet és lelkiállapot egészséges egyensúlyának megteremtésében.

További bejegyzések