Hatékony megoldás a kompakt L-SF hótolóval

kompakt L-SF hótolóval

kompakt L-SF hótolóval

A kemény időjárási körülmények alaposan próbára teszik még a legprofibb sofőrök vezetési tudását is. A kompakt L-SF hótolóval felszerelt változata rendkívül alapos munkát végez a problémás, hólepte útszakaszokon. Már néhány cm hó is veszélyes helyzetekhez vezethet az úttesten.

Ezért kiemelkedő jelentősége van annak, hogy ilyen esetben olyan professzionális munkagépekkel róják az utakat, mint a kompakt L-SF hótolóval.

A technológia megvalósítás csúcsának számító megoldásokat tartalmazó konstrukcióval rendelkezik. Az alapkivitel jegesedés-mentes rugós billenő szegmens kopásálló gumival van felszerelve, ami a legzordabb körülmények között is hatékonynak bizonyul.

A fokozatos magaság-állító önbeálló kerekekkel van ellátva, ami jól igazodik a változatos terepviszonyokhoz. A kompakt L-SF hótolóval adott a sokoldalú a többféle felszerelési lehetőség is. 3-pontos bak, kapcsoló háromszög és ezen kívül még számos felszerelési mód áll a rendelkezésünkre. A pajzs dőlésszöge könnyű siklást tesz lehetővé.

További bejegyzések