A rozsdamentes asztal könnyen tisztítható

Az éttermek konyháiban, valamint a húsfeldolgozó és egyéb élelmiszer előállító üzemekben általában a magas páratartalom a jellemző. Ezért az ilyen helyeken olyan berendezési tárgyakra van szükség, amelyek elviselik ezeket a körülményeket.

rozsdamentes asztalA rozsdamentes asztal nélkülözhetetlen az ilyen feldolgozó egységekben, és éttermekben. Hiszen az ételek előkészítése során nagyon kell ügyelni a tisztaságra, ugyanakkor fontos az is, hogy ezek a rozsdamentes munkaasztalok könnyen tisztíthatók legyenek, és megfeleljenek a higiéniai előírásoknak, ugyanis gyakran van szükség a tisztásukra, és akadályozza a munkafolyamatot, ha ez sok időt igényel.

A rozsdamentes asztal tisztítása pillanatok alatt megoldható, az anyagának köszönhetően. A Gasztro Cél Kft. asztalai kifejezetten a magas higiéniai elvárásoknak készültek. Kiválóan használhatók az élelmiszeriparban, a vendéglátó ipari egységek konyháiban, cukrászdákban és pékségekben is.

Igény szerint lehetőség van plusz polcokkal, illetve fiókkal felszerelt rozsdamentes asztalt is vásárolni. Ezek az asztalok megfelelően stabilak, hiszen a lábait rozsdamentes merevítők kötik össze.

További bejegyzések