A Star Wars univerzum könyvek, elragadnak az űrbe

Melyik gyermek nem szereti a tudományos fantasztikus regényeket? Melyik gyermek nem nézte meg legalább egyszer a Csillagok Háborúját? A Star Wars univerzum könyvek köteteiben kibontakozó űrtörténetek kiemelkedő szórakozást tudnak nyújtani a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

star_wars_univerzum könyvekA helyszínek élethű, részletes leírása magával ragad a csillagok közé, fénysebességgel kezdi az utat az olvasó, soha el nem képzelt helyek felé, ahol földi ember még soha nem járt.

Elképedve fedezi fel, hogy nemcsak emberek lakják a világegyetemet, mindenféle többkarú, többlábú, szőrös, nyálas, de értelmes lények sorakoznak a lapokon. A világegyetem kiterjedése mérhetetlen, akárcsak az Erő, ami mindennek a lelke. Aki ezt az erőt birtokolja, az a világegyetem ura.

De vigyázat! Mindenkiben van egy jó és egy rossz oldal. Meg kell tanulni ezeket egyensúlyba tartani. Könnyű eltévedni, letérni az útról, ezzel veszélybe hozva másokat, akiket nagyon félt. Miként fejlődik tovább az esemény? Megtudhatja elolvasva a Star Wars univerzum könyvek sorozatát. Az Erő legyen velünk!

További bejegyzések