A szívcsakra meditáció megértőbbé tesz

szivcsakra meditacio

Egy család úgy lesz boldog, ha a hölgyek kedvesek, megértőek és szeretetteljesek. Azonban a stresszel teli világunkban egyáltalán nem könnyű megfelelni ezeknek a követelményeknek. A szívcsakra meditáció egyszerűbbé teszi a nők dolgát, hiszen a szeretet frekvenciájára hangolja őket. 10-15 perces meditációt követően már biztosan érezni fogják a különbséget. Úgy találják majd, hogy kevésbé tudják őket felidegesíteni a nehézségek. Sokkal nagyobb türelmük lesz a családtagjaikhoz a szívcsakra meditáció után.

szivcsakra meditacio

A gondolataik kisimulnak, illetve nem kell tartaniuk a hangulatingadozásoktól sem. A különbséget a partner is hamarabb észreveszi és örülni fog neki, hogy a hölgyek egyre femininebben viselkednek. Lengyel Kriszta segítségével megtapasztalható a szívcsakra meditáció csodája, tehát érdemes tőle minél hamarabb időpontot kérni. Ő részletesen elmagyarázza, hogy a hölgyeknek mit kell tenniük a kívánt hatás elérése érdekében. Vannak, akik viszont másféle problémákkal keresik fel a segítőt.

Sokan számolnak be arról, hogy nem tudják eléggé kifejezni magukat, hiszen gátolt a kommunikációjuk. Az ilyen esetekben a torokcsakra meditáció rendszeres ismétlésére van szükség. Mivel a nők évszázadokon keresztül azt tanulták, hogy el kell fojtaniuk a vágyaikat, ezért nem maradhat el a blokkok oldása. Ennek következtében könnyebbé válik a saját, személyes igazság kimondása. A torokcsakra meditáció akkor is hasznos, ha valaki az önbecsülését szeretné növelni.

Vannak olyan testi betegségek, amelyek kifejezetten ehhez a területhez kapcsolódnak. Például a relaxálás hasznosnak bizonyul, ha valaki asztmában, állandó rekedtségben, torokfájásban vagy pajzsmirigy-problémákban szenved. Az életminőség javítható abban az esetben is, amennyiben valaki depressziós. A torokcsakra meditáció megoldást jelent, ha a nők gyakran vannak a harag állapotában. A rendszeres relaxálásnak hála, enyhülhetnek a megfázás, a bronchitis és az allergia tünetei. Ennek köszönhetően egyre nagyobb érdeklődés tapasztalható a szolgáltatás iránt.

További bejegyzések