A vízzáró spray távol tartja a vizet

vízzáró spray

vízzáró spray

A szivárgó víz számos kellemetlenséget okozhat például a tetőszerkezetben, lefolyócsőben, teraszok hézagjaiban és minden olyan felületen, ahol a réseken keresztül bejutva károkat okozhat. A vízzáró spray használatával könnyen megoldható a repedéseken behatoló víz feltartóztatása, megakadályozva ezzel a további károk keletkezését.

A speciális anyagának köszönhetően kitölti és lezárja a repedéseket, illetve vízzáró, rugalmas réteget képezve megakadályozza a nedvesség bejutását a kezelt felületen. A vízzáró spray a száradási időt követően az időjárástól függetlenül is megőrzi rugalmasságát, így hosszútávon is tökéletes tömítést biztosít.

Használat előtt a felületet mindig alaposan tisztítsuk meg mindenféle szennyeződéstől, majd a flakon felrázását követően, 15-20 centiméter távolságból egy vastagabb réteget kell felvinni a kezelendő felületre. Ha nem tökéletes a rések fedése, a műveletet még egyszer ismételjük meg. Az eljárás bármilyen felületen alkalmazható, legyen az műanyag, fém, vinyl, PVC, beton, vagy akár zsindely.

További bejegyzések