Autó illatosító bőséges felhozatalban

Elektromos autóillatosító

Elektromos autóillatosító

Ahogy minden embernek más az öltözködési stílusa, ugyanúgy változó a sajátos kellékek felhasználása is a mindennapokban. Az autó illatosító már számtalan formában és kialakításban elérhető az érdeklődőknek.

Megtalálhatóak a hagyományosnak vélt, egyszerűbb kialakítások és a fejlett technológiai folyamatoknak köszönhetően, a mozgásérzékelő változatok is. Az elektromos Scent 50 kialakítás egyik legnagyobb előnye és leghasznosabb tulajdonsága, hogy csak abban az esetben üzemel, amikor mozgást észlel a járgányban.

A pompás szerkezet kisebb légterek lefedésére alkalmas. Az intelligens működésnek köszönhetően, mára már rengeteg ember figyelmét felkeltette ez a zseniális szisztéma.

Az autó illatosító jó lépes a kellemetlen, rossz szagok semlegesítésére és roppant csendes, szinte alig hallható működés közben. Az USB csatlakozás jóvoltából, menet közben is tölthető a szerkezetben elhelyezett akkumulátor. Az aroma kibocsátása 5 fokozatban állítható, így mindenki beprogramozhatja a saját ízlése szerint.

További bejegyzések