Az információbiztonság fokozott figyelmet érdemel

Tegyünk az adatok biztonságáért!

Vezetői és tulajdonosi szempontból hatalmas kockázati tényezőt jelent, ha nincs aktuális információ arról, hogy a bizalmas üzleti adatokhoz ki fér, férhet hozzá. Ön mit tesz annak érdekében, hogy vállalkozásának az adatai biztonságban legyenek? Az információbiztonság napjainkban az egyik legérzékenyebb pont egy vállalkozás életében. Évről évre nő az adatlopások száma.

Tegyünk az adatok biztonságáért!

Bizonyos esetekre még az is elmondható, hogy az adatoknak nagyobb értékük van, mint bármelyik vagyontárgynak. Ezek nélkül nem működik a cég. Ha idegen kezekbe kerülnek az adatok, esetleg egy olyan belső munkatársnak van hozzáférése hozzájuk, aki visszaél ezekkel, az hosszú távon a nem csak anyagi kárt, hanem a cég hírnevének romlását is eredményezi. Az információbiztonságra megéri fokozottan ügyelni.

A Szent György Biztonsági Megoldások Kft. remek választás, ha szakértő kezekre szeretné bízni fontos adatainak a biztonságát. Megoldást nyújtanak arra, hogy adatai ne kerüljenek illetéktelen kezekbe kap, így vállalkozásának a működése és a presztízse se sérüljön. Egy állapot felmérést követően, azonnali tájékoztatást kap az esetleges hiányosságokról. Fontos, hogy minél több információja legyen az adatvédelemről, mert csak így tudja fenntartani vállalkozása biztonságát.

További bejegyzések