Az önmegvalósítás rögös útja

önmegvalósítás

önmegvalósítás

Az ember azt gondolná, hogyha sikerül megfogalmazni egy reális célt, akkor azt már nem lehet olyan nehéz elérni. Azonban a tapasztalat másról tesz tanúbizonyságot, ugyanis sok esetben a cél megfogalmazásával is baj van, nem beszélve a stratégiának az megtervezéséről, ami által szeretnénk eljutni oda. Így többnyire az önmegvalósítás is elmarad, csupán azért, mert nem állunk jól a dolgokhoz.

Érdemes tehát profi segítséget kérni, mert az önmegvalósítás sokkal nehezebb, mint elsőre tűnik. Például a puklerandras.hu oldalon bemutatott tréningen külön foglalkoznak a célkitűzéssel és eléréssel, mert mindkettőnek vannak olyan sarkalatos pontjai, amin elbukhat az önmegvalósítás.

Fontos, hogy olyan terveket szőjünk, amelyek valóban motiválni tudnak majd az utunk során, ahogy az is, hogy megfelelő stratégiát tudjunk felépíteni ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudjuk végrehajtani a szükséges lépéseket. Ezeket meg lehet és kell tanulni, akár megfelelő segítséggel és akkor az önmegvalósítás is létre fog jönni.

További bejegyzések