Hajbeültetési módszerek

Forrás: himgeurope.com

Forrás: himgeurope.com

F.U.T. – csíkkivételi módszer

A Strip vagy F.U.T. eljárás során a hajas fejbőrt egy nagy sávban távolítják el a tarkóról, majd ezt feldarabolják, és így nyerik ki a beültetésre szánt graftokat. Hátránya, hogy igen fájdalmas, lassan gyógyul és a donorterületen nagy heg marad, mely rövid haj esetén nagyon látványos. Ezt a technikát korszerűtlensége miatt a nevesebb hajbeültetési klinikák már nem alkalmazzák.

F.U.E

Ez a technika már fejlettebb, mint a F.U.T. A donorterületről egyesével nyerik ki a graftokat. Előnye, hogy szinte teljesen fájdalommentes, gyorsan gyógyul, viszont hátránya, hogy fehér foltok maradnak a tarkótájon a hajbeültetés után.Modern és korszerű technikának számít, ár-érték arányban kiemelkedő, de ma már ennél fejlettebb, tökéletesebb végeredményt biztosító hajtranszplantációs módszerek is léteznek.

F.U.E.2

Az alap F.U.E. továbbfejlesztett változata. Ennek a hajbeültetési technikának a lényege, hogy nem a F.U.E. módszernél megszokott kézi kivételt alkalmazzuk, hanem géppel nyerjük ki a graftokat a donorterületről. A F.U.E.2-nél használt tű mérete, valamint a módszer hibaszázaléka is ugyanolyan, mint az alap F.U.E. technikánál.

S.H.E.

Ez a technológia ma a legkorszerűbb hajbeültetési módszer. Az S.H.E. esetében az Európában kapható legkisebb átmérőjű tűvel dolgozunk, ami lehetővé teszi, hogy a hajszálakat sűrűbben ültessük, így elérhető egy dúsabb frizura. A legkevésbé fájdalmas módszer a hajbeültetési technikák között, és egyedül ez a módszer biztosítja a tökéletes hegmentességet a fejbőrön. Az S.H.E. a HIMG klinika fejlesztése, mely 2013-ban Év Terméke Díjat is nyert.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Forrás: himgeurope.com

További bejegyzések