Baba utazóágy nemcsak kirándulásokhoz

baba utazóágy

baba utazóágy

Egy kisgyermekes család életében a kirándulások már nem olyan egyszerűek, hiszen több mindenre fontos odafigyelni, a pici igényeire, szükségére. Be kell pakolni a csomagba a cumisüveget, pelenkát, tiszta ruhát, de otthon a baba utazóágy sem maradhat. Nélkülözhetetlen használati eszköz, praktikus, hiszen könnyen összecsukható, kis helyen elfér, emiatt könnyű mozgatni.

Bárhová el lehet vinni, hétvégi látogatásra a nagyszülőkhöz, rokonokhoz vagy barátokhoz és a gyerkőc kényelmesen, nyugodtan tud benne aludni. A baba utazóágy már újszülött kortól egészen 3-4 éves korig igénybe vehető. A típusok többségének kb. 60×120 centiméter a fekvő felülete, vagyis akkora, mint egy átlagos rácsos kiságy.

Létezik olyan modell, amelyiknek 4 darab fix lába van, azonban fellelhető 2 fix és 2 keréken guruló lábbal is, ami a könnyebb mozgatást segíti elő. A baba utazóágy a mindennapos otthoni alvásnak is kényelmes lehetőséget biztosít. Temérdek színben és márkában megtalálható, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt.

További bejegyzések