Beépíthető sütő online megrendelhető

Beépíthető sütő

A beépíthető háztartási készülékek azokban a lakásokban a legpraktikusabban használhatóak, ahol kicsi a tér. A beépíthető sütő megkönnyíti a sütést, modern kialakításának köszönhetően, a konyha dísze lehet. Hol találhat ilyen készülékeket? A solidor.hu webáruházban, ahol a neves márkák legjobb termékeit találhatja meg.

Beépíthető sütő
Beépíthető sütő

A vállalkozás már több mint 24 éve van jelen a piacon, azóta forgalmaz elektromos háztartási cikkeket. 2001 óta a kereskedelem került a cégnél előtérbe, de szervizeléssel, karbantartással is foglalkoznak. A bemutató üzletekben 2009 óta drapériákat is lehet vásárolni, de konyhai bútorokat is készítenek.

A Solidor beépíthető sütő kínálata között megrendelhető a beépíthető rusztikus sütő-szett is, amit a Whirlpool forgalmaz. A jázmin fehér készülék beépíthető forgatógombos vezérléssel, teleszkópos sütősínnel, katalitikus sütőtisztító panelekkel van ellátva. 3 rétegű üvegezés, hűtőventilátor, nagyteljesítményű grill fűtőtest jellemzi a berendezést. A beépíthető sütő 60 literes és most nagyon jó áron megrendelhető a webáruházból.

További bejegyzések