Jótékony hatású, bevált méhpempő méhészektől

Manapság már, mint oly sok minden, a méhészet is bizonyos mértékben iparággá vált. Ez hazánkban szerencsére, még az egészséges keretek között mozog és itt bevált méhpempő méhészektől való beszerzése. A méhészeti termékek mindig is kedveltek voltak nálunk. mehpempo meh nagyitott 1

Ennek az is oka lehet, hogy régen, nagyon sok családnak volt néhány kaptára, amelyek gondoskodtak a család zavartalan mézellátásáról, tehát tradíciónak is számít a méhészet. Manapság, inkább bevált a méhpempő méhészektől való vásárlása.

Közülük többen foglalkoznak a királynőtenyésztéssel, amit igen gyakran megrendelésre küldenek. Éppen ezért van lehetőség a már bevált méhpempő méhészektől való beszerzésére, hiszen a méhkirálynő tápláléka ez a magas tápértékű anyag. Mivel a tenyésztés során nagyobb mennyiségű méhpempő készül, így jut belőle az emberek számára is.

Ez a magas tápértékű bioaktív anyag néhány hétig tárolható hűtőszekrényben. Mivel számos egészségügyi problémára van jótékony hatással, ezért igyekeztünk felsorolni mindezeket, másrészt pedig megadni a szedésre ajánlott mennyiségeket. 

További bejegyzések