DDStep kislány cipő a magabiztos csöppségeknek

ddstep kislány cipő

ddstep kislány cipő

A jó gyermekcipő feladata, hogy megfelelően támassza a gyerkőc bokáját, sarkát és rugalmas legyen. A DDStep kislány cipő egészséges járást biztosít, hiszen kellőképpen védi a lábat, tartja a bokát. Csemetéinknek való cipő választásakor több mindent is figyelembe kell vennünk.

Olyan lábbeli kell, amiben magától erősödik a láb, mert az anyaga lágy és nem merev. Nem szabad a felnőtt cipők kicsinyített mását vásárolni a gyereknek, mert azok nem az ő lábaikra vannak tervezve. Ne is divatcipő legyen, hanem figyeljünk oda, hogy kényelmesen tudjon benne járni. A méret is fontos, ha túl nagy a lábbeli, akkor kijár belőle a sarok, ami veszélyes.

Sokan nem vesznek „igazi” cipőt, amíg a kicsi nem jár, hanem kap mamuszt, puhatalpú modelleket, de ezek kárt okozhatnak, nem tartják rendesen a bokát. A már használt cipellők sem a legmegfelelőbbek egy éppen járni tanuló csöppségnek, ugyanis ezeket egyszer már valaki kitaposta és annak máshová esett a súlypontja. A DDStep kislány cipő megfelelő minőségű a kis hölgyeknek.

További bejegyzések