Maximális elégedettség a Fossil karórák jele

fossil karórák

fossil karórák

Általában a nagy világmárkák megszületésének érdekes története van, mint ahogy ennek a cégnek is. A prémium Fossil karórák sztorija a nyolcvanas években kezdődött, amikor egy dallasi férfi úgy gondolta, hogy elege van a régi munkájából, új vállalkozásba szeretne fogni, ezért felkérte régi barátját, hogy segítsen neki órákat tervezni.

Így is lett, majd ezekbe japán szerkezeteket raktak és kitalálták a nagyméretű órákat először nőknek, majd férfiaknak is. Sikerük lett. Ennek köszönhetően, azóta számos nagy márkának terveznek ilyen készülékeket. A közös munka során az alapító Tom és a felkért Lynne egymásba szeretett, onnantól kezdve pedig együtt vezetik közös, sikeres üzletüket. A Fossil karórák a minőségről és a precizitásról árulkodnak, megbízhatóak és évről-évre megújulva követik a divatot.

Alkotóik kreatívak és csak kifogástalan anyagokat használnak a termékeik elkészítéséhez, emellett pedig ruhákkal és kiegészítőkkel is megörvendeztetik a követőiket. Persze a legnagyobb figyelem még mindig az órákra irányul.

További bejegyzések