Xiaomi az új évtized felfedezettje

Az utóbbi tíz év alatt sok új márka jelent meg a boltok polcain. A Xiaomi ár és minőség alapján is gyorsan berobbant a köztudatba, fokozatosan veszi át a vezető szerepet a középkategóriás telefonok eladási listáján.

A kínai gyártó megvalósította azt, amiről a többi cég csak álmodik, jól működő, modern készülékeket készít mindenkinek elérhető áron. Az okostelefonok 30.000 Ft-tól indulnak és elérnek egészen a 140.000 Ft összegig, ám még így is jóval az ismert gyártók csúcsáraik alatt maradnak.

A legtöbbször 6 colos méretet elérő képernyők tökéletesen megfelelnek a játékra és a filmnézésre, ugyanakkor kényelmesek maradnak a hétköznapi használatra is. Az Android operációs rendszert használó készülékek szinte minden alkalmazást támogatnak és kívánság szerint testre szabhatóak.

A dupla és tripla kamerás változatok remekelnek a fényképezéskor, még a hajnali és esti fényviszonyok között is megállják a helyüket. A Xiaomi ára modellenként változik, de a legtöbb embernek elérhető marad, így gyakori alternatíva a vásárláskor.

További bejegyzések