Infraszauna a stressz legyőzéséhez

infraszauna

Infraszauna

Vannak dolgok, amiket jó egyedül csinálni és vannak olyanok is, amelyek igénylik a kellemes társaságot. Az infraszauna előnye, hogy használhatjuk magányosan és a barátainkkal megosztva is. Vannak olyan pillanatok az életben és a mindennapok folyamán, amikor bárkinek szüksége lehet egy kis visszavonulásra. Ilyen lehet egy hűvös este az egész napos munka után, szabad délután a gyerekek nélkül, vagy nehezebb project befejezési utáni hét.

Az emberi agy folyton pörög, tervez, gondolkodik, sokszor még az álmokba is belecsúfít. Ez a folyton pörgő mókuskerék stresszhez vezet, ami előbb vagy utóbb több negatív hatást is kifejthet. Ilyen lehet például a fejfájás, ízületi fájdalmak, alvászavar, rossz étvágy vagy a beteges falánkság, sőt, okozhat rosszkedvet, ha pedig nem kezelik megfelelően, akár depresszióhoz is vezethet.

Ezt a kegyetlen betegséget a legtöbbször csak erős gyógyszerekkel lehet gyógyítani, ami senkinek sincs a hasznára. Az infraszauna nem fogja a gondokat megoldani, de a nehezebb napokon megnyugtat.

További bejegyzések