Disney ihlette családi képek

Családi képek

A különböző közösségi oldalak napjainkban virágkorukat élik. Napról-napra újabb és újabb „divathullám” üti fel fejét, amelyekről rendszeresen a világgal megosztott fotók árulkodnak. Manapság nagyon elterjedt az a jelenség, hogy bizonyos családi képek eltérnek a megszokottaktól. Ez alól a következő eset sem kivétel. Egy Illinois állambeli szerelmespár nem mindennapi módját találta meg annak, hogyan örökítse meg eljegyzésük pillanatait.

Családi képek
Családi képek

A két kreatív fiatal, Tony Collier és Corinne Jones úgy döntött, hogy a nő kedvenc Disney rajzfilmjének, az 1961-es 101 kiskutya egyik legmeghatározóbb jelenetét játssza el. A fotósorozat hűen tükrözi azt a pillanatot, amikor Anita és Roger, a rajzfilm két főhőse, a kutyáiknak köszönhetően ismerkedtek meg, „gabalyodtak” egymásba.

Ezek a családi képek hihetetlenül nagy népszerűségre tettek szert a közösségi oldalakon, viszonylag rövid idő alatt megismerhette őket az egész világ. Kreativitásuk és a fotós profi munkájának köszönhetően, valóságos művekké váltak, amelyeket bárki megtekinthet.

További bejegyzések