Falvédők hálószobába, különféle minőségi anyagokból

falvédők hálószobába

falvédők hálószobába

Ha a falvédőket említjük, akkor sokaknak azok a hímzett textíliák jutnak az eszükbe, amelyek a nagyszüleik, dédszüleik otthonainak a falán kaptak helyet és ezeken kivétel nélkül egy-egy kedves vagy éppen humoros üzenet is szerepelt.

Természetesen a mai falvédők hálószobába már nem ilyenek, de azért az eredeti funkciójuk megmaradt. Vagyis ezek is védik a falat a szennyeződésektől, az embereket a hidegtől és nem utolsósorban díszítik is az adott helyiséget, ahová kerülnek.

Tehát, a falvédők hálószobába éppen úgy használhatóak mint régen, csak más anyagok, színek és minták közül válogathatunk. Vásárolhatóak kész falvédők hálószobába, amelyek szépen be vannak szegve, így természetesen adott szélességgel és hosszúsággal rendelkeznek.

De, ha nem felelnek meg ezek közül egyiknek sem a mérete, akkor többféle méteráru is beszerezhető, így a falvédők hálószobába a mi kezünk által születhetnek majd meg. Egyik sem jobb választás, mint a másik, tehát rajtunk múlik, hogy miként döntünk.

Ha tudunk és akarunk kompromisszumokat kötni, akkor a kész verziókkal is ugyanolyan szép végeredményt lehet elérni, mint a saját kézzel készült egyedi darabokkal. Ez a helyzet az ablakok elé helyezett lakástextíliákkal is. Sokféle függöny méretre varrva is kérhető a különböző üzletekben és áruházakban, de az előre elkészített példányok között is szinte biztosan találunk olyat, amivel hasonlóan jó lesz az összhatás.

Persze, ha a sablonméretekhez képest nagyon eltérő adottságokkal rendelkező nyílászárók vannak az otthonunkban, akkor lehet, hogy az lesz a legjobb, ha a függöny méretre varrva készül, de még ekkor is lehetnek kiskapuk. Érdemes alaposan szétnézni a kínálatban, mert már rengetegféle alternatíva létezik, amelyekkel mindenféle probléma orvosolható.

Még az is lehet, hogy végén nem is fog látszani, hogy a függöny méretre varrva lett megalkotva vagy sem. Ha pedig semmiképpen nem jutnunk dűlőre, akkor keressük fel a piramisfuggony.hu csapatát, akik olyan textíliát állítanak elő, amilyent éppen megálmodunk!

További bejegyzések