A csalán sampon mérsékelheti a hajhullást

csalán sampon

csalán sampon

Milyen termék az, amire feltétlenül szükség van minden fürdőszobában? Természetesen ez a gyógynövényeiről híres csalán sampon. A szebbik nem képviselői már évezredekkel ezelőtt is csalánlevest használtak a haj szerkezetének javításához.

Manapság nincs szükség ilyesmi készítésére, mert a boltok polcain mindenkinek elérhető a természetes növényi kivonatokkal dúsított csalán sampon. Ez a termék tökéletesen erősíti a hajat és serkenti annak növekedését.

Az egyedülálló organikus alapanyagok kombinációjának köszönhetően, a készítmény alaposan megtisztítja a hajat a por- és faggyúmaradványoktól, valamint erősíti a hajszálak szerkezetét is. A szulfátmentes hajsamponok garantálják, hogy a termékek közül minden hajtípusra tud választani megfelelő sampont.

Azt a tényt a szakirodalomból is olvashatjuk, hogy a parfümöket, szulfátokat és szilikont tartalmazó hagyományos készítmények károsítják a haj szépségét és egészségét. A csalán sampont bátran kombinálhatja további természetes kozmetikumokkal, balzsammal, a hajas fejbőrre alkalmas maszkkal és hajolajokkal.

További bejegyzések