Finom falatok a kínáló tálcán

Fatálca lehengerlő dizájnnal

Fatálca lehengerlő dizájnnal

Régen néhány egyszerű anyag is elég volt ahhoz, hogy tartós és dekoratív használati tárgyakat alkossunk. A weoodydecor.hu úgy döntött, hogy nem hagyja feledésbe veszni a rusztikus stílusban készült eszközöket. Ezért olyan kínáló tálca változatok kaptak helyet a kínálatban, amiknek elég nehéz ellenállni.

Fatálca lehengerlő dizájnnal
Fatálca lehengerlő dizájnnal

A mai divat egyébként is támogatja a rusztikus megoldásokat, és bizonyára ezért lett ennyire népszerű a fából készült kínáló tálca is, ami számos beltérbe kiválóan illeszkedik.

Jobban fog esni a reggeli, hogyha egy ilyenről falatozunk. Készítsünk, egyszerű, ám kreatív romantikus vacsorát, amit a fa kínáló tálcán fogunk tálalni! Gyertyafény, egy finom bor, két kristálypohár és valamilyen ínycsiklandozó fogás. Ezek mind helyet kaphatnak ezen. Garantált a siker, hogyha megadjuk a módját az ilyen jellegű romantikázásnak.

A kínáló tálca nem kopik és a környezetet sem szennyezi, mivel teljes mértékben újrahasznosítható anyagból készül. A kínáló tálca esetében a kenderkötél fogantyúk nemcsak a dizájn, hanem a kényelmes használat miatt is előnyösek.

További bejegyzések