Folyadékhűtő típusok széles választéka

Folyadékhűtő berendezés

Egy légkondicionáló egységre lenne szüksége? A kültéri vagy beltéri folyadékhűtő modellek is tulajdonképpen ventilátorral felszerelt radiátorok. A Hidros folyadékhűtő berendezések a 6-1250 kW teljesítmény tartományban kaphatóak. Kompakt kültéri, vagy beltéri léghűtéses modellek közül egyaránt választhat. A felhasználó igényei szerint rendelhető kizárólag hűtő, hűtő-fűtő, Free-Cooling kivitelben és egyéb opcióval.

Folyadékhűtő berendezés
Folyadékhűtő berendezés

Számos apróbb borda képezi a hőcserélő felületet, ennek köszönhetően pedig sokkal nagyobb hő leadó felületről beszélhetünk, a hagyományos radiátorral összehasonlítva. A helyiség levegője egy ventilátor segítségével áramlik át a lamellás hőcserélő felületén.

Nem kell annyira mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, mintha egy hagyományos radiátor és klímarendszert együttesen alkalmaznánk. A ventilátorok előtt lévő levegőszűrő pedig a helyiség tisztaságát szabályozza. A www.f2komplex.hu webáruház széles választékából találhat egy olyan folyadékhűtő berendezést, ami alkalmazási helye szerint, megfelelő paraméterekkel rendelkezik.

További bejegyzések