Fruit Of The Loom póló minőségi anyagból

Pólók kedvező áron

Pólók kedvező áron

A kínálat egyik legkiemelkedőbb termékének számít, ami az anyagát tekintve, igazi prémiumminőséget képvisel. A kivitelezésre sem lehet panasz, hiszen a Fruit Of The Loom póló tökéletesen alkalmas gépi hímzésre.

A kínálatban található háromgombos galléros változat széles körben felhasználható, hiszen nemcsak céges alkalmazottak viselhetik. A különféle tanintézetek diákjai is szívesen viselnek egyedi logóval ellátott egyenpólókat. Ennek kiváló alapanyaga lehet a Fruit Of The Loom póló.

A mosás, a vasalás és a napfény is alaposan próbára teszi a ruhaneműket, viszont ezeknek nagyon jól ellenáll a Fruit Of The Loom póló. Ennek köszönhetően nem veszít a színéből és nem kezd el bolyhosodni, ami viseltes hatást keltene.

Az árát tekintve valóban gazdaságos választásnak számít, ezért akár nagyobb mennyiségben is megrendelhető. Ajánlott a front office értékesítőknek, logisztikai cégnél dolgozóknak és irodai munkásoknak. Az anyagát tekintve 100% pamut. A weboldalon mérettáblázat is található. Ebbe beírható az is, hogy egy adott méretből hány darabot szeretnénk rendelni.

További bejegyzések