Gin: a palackba zárt szellem

Ízletes ital a gin

Ízletes ital a gin

Nagyon különleges italnak számít, amennyiben nem egy ízesített, olcsó keverékről van szó. Mint minden más szeszesital esetében, a gin is az előállítása során kapja meg azt az egyedi karakterisztikáját, ami semmi mással nem téveszthető össze.

Minden a gyógynövények beáztatásával kezdődik, amelyekhez később különféle fűszereket adnak. Ezt követően cukrokkal és más aromákkal ízesítik a különféle gin fajtákat.

Azért számít annyira népszerűnek, mivel önmagában jéggel is fogyasztható, de kiváló alapanyaga számos koktélnak. Igazi italkölteményeket lehet a gin segítségével kikeverni.

Egy profi koktélbárosnak a kisujjában van minden recept. Akinek kedve van a kísérletezni, az rengeteg gin alapú koktélreceptet próbálhat ki. Ezeknek az italoknak garantált sikerük lesz például egy baráti összejövetel alkalmával. Ajándék gyanánt sem utolsó választás, hiszen a webáruházból akár díszcsomagolásban is be lehet szerezni a különféle márkákat, aminek biztosan örülni fog az a személy, akinek meglepetést szeretnénk okozni.

További bejegyzések