Hallott már a multi-split klímákról?

multi split klíma

multi split klíma

A kisebb, egy- vagy kétszobás lakások esetén elegendő az egyszerű klíma, a mindenkori kellemes hőmérséklet biztosításához, de már a nagyobb házak több helyiségének hűtésére, fűtésére nem. Szerencsére, egyre nagyobb és szebb házak épülnek mostanában, amelyeket a tulajdonosok igyekeznek a legmodernebb berendezésekkel felszerelni, a család maximális kényelmének érdekében.

Nem véletlenül választanak sokan multi-split klímát. Több helyiséghez ideális megoldást jelent, hiszen egyetlen kültéri egység telepítésével az egész házban képesek biztosítani a legkellemesebb hőmérsékletet, az év minden szakaszában. A cascadeklima.hu webáruházban igazán modern készülékek fedezhetőek fel, amelyek nagy hatékonysággal szolgálják az adott otthon hűtését és fűtését egyaránt. Rendkívül fontos szempont az energiatakarékos jellegük, mert senkinek nem mindegy, hogy a hónap végén mekkora villanyszámla érkezik, amit ki kell fizetnie.

A Cascade klíma készülékek esetében a magas számlától nem kell tartani. Ezek amellett, hogy egyetlen kültéri egységgel telepítve, akár 5 vagy több helyiséget is képesek klimatizálni, még az esztétikus kialakítás szempontjából is remekül megállják a helyüket. Számtalan korszerű funkcióval vannak ellátva ezek a klímák, amelyekről minden tájékoztatás megtalálható a portálon a termék mellett. Kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik a készleten megtalálható Cascade Free Match CWHD36 inverteres multi kültéri klíma berendezés.

Ehhez a szerkezethez maximum 4 beltéri egység csatlakoztatható, a hűtőteljesítménye 10,5 kW, a fűtő pedig 12,0 kW. Egyáltalán nem fogyaszt sok áramot, mert A++/A+ energiaosztályba van sorolva. Csendesen funkcionál, így biztosan nem fogja zavarni a házban lakókat vagy a szomszédokat. Remek választás, hiszen az egész házban tudja biztosítani a kívánt hőmérsékletet.

Ugyanakkor, más modellek közül is lehet válogatni a webáruház termékpalettáján. Bármelyiket választja, biztos lehet abban, hogy egy modern, hosszú élettartamú gépezethez jut, aminek a működésével semmi probléma nem lesz.

További bejegyzések