Bőr övtáska sok pozitívummal

bőr övtáska

Bőr övtáska

A praktikus kellékeket kedvelik a férfiak, például egy övtáska igazán nagyon jó számukra, mert a fontos iratokat, pénzt belepakolhatják és szinte észre sem veszik, hogy a derekukon van. Azért is nagyon jó választás a bőr övtáska, mert időtálló jellegű, idővel sem használódik el könnyen. Megállja a helyét hosszú éveken keresztül, a sok pozitívuma közül talán ez a legnagyobb.

A joborwebshop.hu netes boltból megvásárolható Blázek and Anni antik barna bőr övtáska nagyon praktikus kiegészítő, 5 darab cipzáras rekesszel van felruházva, csattal zárható övvel, állítható méretben. Különösen szép, antik hatású bőrfajtából készült, ami minden hajtásnál változtatja a színét.

Kézzel előállított, első osztályú magyar termék. Krémes állagú bőrápolóval időnként tanácsos bekenni. Rendkívül igényes kialakítású ez a bőr övtáska, ami optimális döntés férfinak ajándékba. Pillanatnyilag árleszállítás alatt áll, vagyis pontosan 20%-al kevesebbért juthatunk hozzá, mint amennyi az eredeti ára volt, ezt a kedvezményt pedig kár veszni hagyni.

További bejegyzések