Ki most a legnépszerűbb hasplasztika specialista?

hasplasztika

Hasplasztika

Szülést vagy nagymértékű fogyást követően a has bőre nem mindig húzódik vissza, nem nyeri vissza a feszességét, ami esztétikai szempontból rendkívül hátrányos. Azonban hasplasztikával a kitágult megnyúlt bőr műtéti úton megfeszíthető, aminek hatására a has újra lapos lesz, a felhám közvetlenül a testhez simul. Sokan fordultak már Dr. Falus György hasplasztika specialistához. Hasplasztika beavatkozásból 3 típus létezik. A mini, amit kisebb mértékű megereszkedés esetén alkalmaznak a szakorvosok, ennél az operációnál csak a köldök alatti terület megfeszítése történik.

A normál hasplasztikai műtét során a lógó bőrfelesleg és ezzel együtt a bőr alatti zsír kerül eltávolításra. Nagyon sokszor szükséges a köldök áthelyezése is, ami egy újabb heget okoz. Mindazonáltal, a műtéti metszés rejtett helyen történik, az alhas területén, a bikinivonalban. Ha az érintettnek volt császármetszéssel szülése, akkor ennek vonalában történik a hasplasztika műtéti metszés is, így nem keletkezik két heg a hasfalon.

A harmadik metódus pedig a zsírleszívással kombinált hasplasztika. Bizonyos esetekben a has területén lévő zsírtöbblet a beavatkozás során végzett zsírleszívással kisimítható, eltüntethető. De előfordul, hogy jelentősebb zsírlerakódások esetén a plasztikai sebész fogyókúrát javasol a páciensnek, mivel így javítható a műtét eredményessége. Sokan azért halogatják a műtétet, mert tartanak a hosszú gyógyulási időtől, amit a munkahelyükön nem igazán tolerálnának.

Azonban a beavatkozás utáni regenerálódás nem hosszú idő, általánosságban kijelenthető, hogy 1 hét múlva már visszatérhet a munkába, a megszokott életviteléhez a hasplasztikai műtéten átesett személy. Persze, az orvos ajánlásait feltétlenül be kell tartania, vagyis 2 hétig nem szabad autót vezetnie, 1 hónapig tartózkodnia kell az erősebb fizikai terheléstől, a napozástól, szoláriumtól, szaunától. Speciális haskötőt is viselnie kell a beavatkozás után, ami segít a zökkenőmentes regenerálódásban. Ha mindent betartunk, akkor rövid időn belül csak emlék lesz a lógó hasunk.

További bejegyzések