Láncos emelő minőségi kivitelben

láncos emelő

láncos emelő

Ipari környezetben, műhelyekben, gyártósorokon elengedhetetlen egy ilyen megbízható berendezés. A láncos emelő hatékony és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé. Az SLX változat 2500 kg emelésére képes, a CLX pedig ennek a dupláját, 5000 kg-t emel fel.

Továbbá az is az előnyök közé sorolható, hogy a telepítése egyszerű, így kevés időt vesz igénybe. Ennek köszönhetően csupán minimális idejű leállással kell számolni a láncos emelő telepítése közben. A csekély helyigény miatt nem jelent akadályt beépíteni egy kisebb munkaállomásba.

A sokoldalúságát az extra funkcióinak köszönheti, így könnyen az egyéni igényekhez igazítható a láncos emelő. Jól bírja a mindennapos intenzív igénybevételt, a merev és strapabíró felépítésének köszönhetően.

A láncos emelő elektronikus túlterhelés elleni védelemmel is el van látva, ami megóvja a motor épségét. A hosszú élettartam és a precíz munka érdekében olyan funkciók is beépítésre kerültek, mint a láncfeszesség ellenőrzése, illetve az ütéscsillapítás. Egy ilyen elektromos emelő számos munkafolyamat közben, magas hatékonysággal alkalmazható.

További bejegyzések