Mi a zuhanyfolyókák szerepe?

zuhanyfolyókák

zuhanyfolyókák

A szerkezetek elsődleges feladata nem más, minthogy elvezessék a fürdőszobában felgyülemlő nagyobb mennyiségű vizet. A zuhanyfolyókák kör és négyzet alakú változatban is megvásárolhatóak, így a helyiség stílusához mérten választhat.

Érdemes tudni, hogy méret szerint is hatalmas a kínálat. Függetlenül attól, hogy bűzelzáróval vannak ellátva, néha érdemes időt szánni a tisztításukra, mivel a szennyeződések könnyen megtelepedhetnek a fedlap és a padlóba beépített elvezető összeadásánál.

A karbantartásra javasolt havonta legalább egy alkalommal sort keríteni. A zuhanyfolyókák takarításakor nem ajánlott lúgos vagy savas készítményeket használni, mert azok felületkárosodást eredményezhetnek.

A beszerzéskor nagy hangsúlyt kell fektetni a szifon bűzzárának méretére, mivel csak akkor használható hosszútávon, ha az minimum 65-90 mm. Amennyiben nincs lehetősége ekkora méretű szifont beépíteni, akkor törekedjen arra, hogy a bűzzár ne legyen leszívható. A kisebb zuhanyfolyókák esetében szükség lesz egy légbeszívó szelepre.

További bejegyzések