Miből áll a szerkezetkész ház?

Kulcsrakész és szerkezetkész házak

A gyorsházak előnye egyértelműen az, hogy hamar készen vannak, ezért nem kell hosszú hónapokat, esetleg éveket várni a munkálatok végéig. Aki albérletből szeretne a saját ingatlanába beköltözni, az tudja mennyire fontos tartani a kiköltözés határidejét. A Mágus Készház Kft. háromféle opciót kínál fel, amiből az egyik a szerkezetkész ház.

Kulcsrakész és szerkezetkész házak

Ez annyit tesz, hogy csupán a ház szerkezete fog elkészülni, ami a külső-belső falakból, a tetőszerkezetből, tetőfedésből és a teherhordó záró-föfdémből áll.

A szerkezetkész házba nem tartoznak bele a külső nyílászárók, a villanyszerelés, az aljzatbetonozás, a vízszerelési munkák, illetve sok más egyéb dolog, amelyeknek a pontos listája megtalálható a masguskeszhaz.hu weboldalon.

Természetesen ennek megfelelően a szerkezetkész ház ára alacsonyabb egy félkész vagy kulcsrakész házzal szemben. Ebben az esetben a megrendelőre van bízva, hogy az előre legyártott szerkezet miként lett befejezve. Viszont igény esetén, a Mágus Készház Kft. a festéstől elkezdve a csempézésig, mindig apró részletet képes kivitelezni.

További bejegyzések