Kéztörlő adagoló többféle stílusban

kéztörlő adagoló

kéztörlő adagoló

A papírtörlő adagoló nemcsak kereskedelmi mosdóban használható, hogy a személyzet, az ügyfelek és a látogatók gyorsan, higiénikusan megszáríthassák a kezüket, hanem otthon is kapóra jön.

A kéztörlő adagoló széles választékát találhatja meg a webáruházunkban és bátran válogathat az anyagok, a kivitelezés, valamint a stílus között, anélkül, hogy a megbízhatóság, illetve a funkcionalitás rovására menne. A kéztörlő adagolót, mint azt a neve is mutatja, arra használjuk, hogy papírtörlőt adagoljunk vele a kézszárításhoz.

Ezek a berendezések, modelltől függően eltérően működnek és több típusban kaphatóak. A fogantyúval működtetett modelleknél a felhasználónak meg kell húznia a kart az adagoláshoz, amíg megkapja a szükséges mennyiségű törlőkendőt.

Az ilyen típusú adagolók a legalkalmasabbak alacsony forgalmú kereskedelmi mosdókban való használatra. A felhasználók a kéztörlő adagoló megérintése nélkül is működtethetik, mivel az automata modellek mozgásérzékelőkkel vannak felszerelve, így higiénikusabb.

További bejegyzések