Mindenféle Ray-Ban napszemüveg kapható

Sosem árt, ha a stílushoz a hasznosság is párosul. Ennek az elvárásnak tökéletesen megfelel a Ray-Ban napszemüveg. Az Optikalandnál dúskálhatnak az érdeklődők a jobbnál jobb modellek között, hiszen rendkívül széles a kínálat.

ray-ban-napszemuvegBármelyik nem képviselője találhat a saját stílusához illő Ray-Ban napszemüveget, mivel unisex, férfi és női darabok is vannak raktáron. Számos keret- és lencse szín közül lehet választani, a keret anyaga pedig többnyire műanyag vagy fém, de akad néhány műanyag-fém összetételű is.

A lencse típusát illetően szintén széles választék áll rendelkezésre, mint például tükrös, polarizált, színátmenetes, polarizált-tükrös vagy színátmenetes-tükrös.

Talán az egyik legnépszerűbb lencsefajta a polarizált, mivel minimális mértékűre csökkenti a fény visszaverődését a nedves felületekről, és emiatt különösen ajánlott a viselése autóvezetésnél, sportolásnál vagy vízparti tevékenységek alkalmával. Egyébiránt az összes itt forgalmazott Ray-Ban napszemüveg százszázalékos biztonságot nyújt az ultraibolya-sugárzás ellen.

További bejegyzések