Mintákkal díszített nyitott lánycipő

nyitott lánycipő

nyitott lánycipő

A kislányoknak ez a tökéletes nyári viselet, ami a lábbeli választást illeti. A nyitott lánycipő sohasem fog kimenni a divatból, miközben páratlan kényelmet biztosít a viselőjének. A kínálatban szereplő modellek között megtalálhatóak azok a változatok is, amelyek kivehető talpbetéttel rendelkeznek.

Ez a megoldás segít a megfelelő méret kiválasztásában. A nyitott lánycipő lehet egy- vagy többszínű, amin különféle minták is helyet kaptak.

A gyerekek elsődleges feladata a reggeltől estig tartó játék. Ez a fontos feladat pedig kivitelezhetetlen lenne egy kényelmetlen cipőcskében vagy szandálban. Természetesen a nyitott lánycipő sohasem válik terhére a viselőjének.

A szaladgálás és a mászás közben is bírja a strapát. A talprész rugalmas, ezért nem törik meg az intenzív használat ellenére sem és nem kezd el idő előtt leválni a felsőrésztől. A nyitott lánycipő csattal, illetve tépőzárral készül és a különféle díszítéseknek köszönheti az egyediségét. A minőségi anyagának hála, hosszú időn keresztül élvezheti a kényelmét a viselője.

További bejegyzések